MHP’li Şehmus Uçar: “Zeydan Karalar bu artistlikle yeşilçama girer”

Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Temmuz ayının ilk oturumunda gündem dışı söz alarak sinekle mücadele başta olmak üzere CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretemediğini kaydetti.

MHP’li Uçar, 8 ay sonra Zeydan Karalar devrinin Adana’da sona ereceğini ifade ederek, Milliyetçi Üretken Belediyecilik anlayışını kentte yeniden inşa etmek için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Uçar, Karalar’ın seçimi kaybetmesi durumunda ikinci bir işinin hazır olduğunu belirterek, “Zeydan beyin seçimi kaybedince ikinci işi hazır. Kendisi bu artistlikle yeşilçama girer” diye konuştu.

MHP’li Uçarın bu açıklamaları üzerine CHP ve İYİ Partili Meclis üyeleri yerlerinden kalkarak Uçar’a tepki gösterdi.

CHP grubu adına söz alan Serdar Seyhan ise Uçar’ın bu sözlerini misliyle iade ettiklerini belirterek kendisine aynı üslupla cevap vermeyeceğini söyledi. Seyhan, “Ben Şehmus beye daha önce bir büyüklük yapıp bazı şeyler söylemiştim ama kendisi anlaşılan ders almamış. Sanırım Uçar büyüklerinin sözünü dikkate almıyor” dedi.

CHP’li Askeri Dağlı ise bu tür tartışmaların daha önceki dönemlerde hiç olmadığını ve meclisin seviyesinin kısır tartışmalarla düşürülmemesi gerektiğini savundu.

454 total views, 1 views today

Bir cevap yazın