Köy köy geziyorlar! İYİ Parti Adana İl Teşkilatı sahadan çıkmıyor

Güven ÖZGÜL/ADANA

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı 50 derecelik kavurucu Adana sıcağında vatandaş buluşmalarını eksik etmiyor. Parti yöneticileri, köy köy kezip kırsaldaki vatandaşlarla biraraya geliyor.

İl Başkanı Birol Büyüköztürk yönetiminde saha çalışmalarını 14 Mayıs seçimlerinden sonrada sürdürmeye devam eden İYİ Parti Adana İl Teşkilatı, merkez ilçelerde bulunan köy gezilerine ağırlık verdi. Kırsal bölgeleri karış karış gezen parti teşkilatı, burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı geri dönüşler sağlıyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, 14 Mayıs seçimlerinin ardından 300’e yakın isimle yaptığı istişare toplantılarının ardından köy ve kırsal bölgelerde teşkilat yöneticileri ile birilikte vatandaş buluşmalarına başladı.

“GAYRET BİZDEN, TAKDİR ALLAH’TAN”

Başkan Büyüköztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,
“Değerli arkadaşlarım;
İstişarede belirtilen köy ve kırsala daha fazla önem verilerek, sadece seçim zamanı değil, diğer zamanlarda da gidilmesi gerektiği eleştirisi ve önerisine uyarak; Pazartesi Çukurova, Salı Sarıçam, Çarşamba Yüreğir, Perşembe Seyhan olacak şekilde önce merkez ilçelerimizdeki ki köyler ziyaret edilecek ve bitirilecek. Daha sonra çalışma çevre ilçelere kaydırılacak. Gayret bizden, takdir Allah’tan” ifadelerine yer verdi.

Pozantı’nın Tekir Yaylası’nda yurttaşlarla bir araya gelen partililer, buradaki serin havanın ardından merkez Çukurova ilçesinde bulunan Karahan, Kabasakal ve Şambayat Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.

Sarıçam’da Kılbaş, Çiçekli, Çaylı ve Aflak; Yüreğir’de Ali Hocalı, Köklüce, Camilli, Akarcalı; Seyhan’da Karayusuflu, Kayışlı ve Camuzcu gibi köyler ziyaret edilerek sorun ve talepler dinlenildi.

İlk etap köy gezilerini bu şekilde sürdüren parti teşkilatı, merkez ilçelerde bulunan tüm köyleri ziyaret edip ardından her hafta farklı ilçede farklı köyleri gezmeye devam edecek.

İl Başkanı Birol Büyüköztürk, başlattıkları köy gezilerinin ardından ortaya çıkan sonuçları ise sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Büyüköztürk, “Kıymetli Hemşehrilerim; İYİ Parti Adana İl ve İlçe teşkilatları olarak bu hafta başladığımız, Milletvekilimiz Bilal Bilici’nin de katılımıyla; tüm köylerimizi dolaşarak dertlerini dinleyip, çözüm üretmek için gayret edeceğimiz gezilerimizde bir çok köyümüzü dolaştık. Genel çiftçi sorunlarının dışında; Şambayat köyünde ki yanlış parselasyon, Çiçekli köyündeki sağlık ocağının uzaklığı, Kılbaş köyündeki yol ve su sorunu, Alihocalı köyündeki gençleri halı saha sorunu, Akarcalı köyündeki okulun köye uzaklığı nedeniyle öğrencilerin ulaşım sorunu, Camuzcu köyündeki atıktan kaynaklı pis kokunun çözümü için gerekli girişimlerimiz oldu ve olmaya devam edecek” dedi.

Güven ÖZGÜL/ADANA

407 total views, 1 views today

Bir cevap yazın