Kongrede yarıştığı rakibini baş danışman yaptı

22 Ocak Pazar Günü yapılan İYİ Parti Adana İl Kongresinde il başkanı seçilen Birol Büyüköztürk, seçimdeki rakibi Duran Hakan Şaşmaz’ı baş danışman yaptı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk, 643 delegenin oy kullandığı kongrede 323, rakibi Duran Hakan Şaşmaz ise 320 oy alarak nefes kesen kurultay da 3 oy farkla il başkanı seçildi.

Bir önceki dönem Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu’ndan koltuğu devralan Büyüköztürk, mazbatasını alır almaz çalışmalara başladı. “Adana Birolacak” sloganıyla ilk olarak teşkilâttaki küskünleri kazanmaya başlayan Büyüköztürk, kongredeki rakibi Şaşmaz’ı ise baş danışman yaparak önemli bir karara imza attı.

Başkan Büyüköztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İYİ Parti Adana İl başkanlığı için yarıştığım, Sn. Duran Hakan Şaşmaz, İl Başkanı Baş Danışmanı olarak atanmıştır. Birlikte çalışmaktan onur duyacağım değerli kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Şaşmaz ise aynı yolda yürümekten ve partisini daha ileriye taşımak için beraber çalışmaktan onur duyacağını ifade ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

283 total views, 1 views today

Bir cevap yazın