Karalar’ın özel kalem müdürünü öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekilini vuran şüphelinin ilk ifadesinde, ”Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum” dediği öğrenildi.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Adana Büyükşehir Belediye binasında meydana geldi.

İddiaya göre, belediye halk ekmekte çalışan Mikail G., Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük ile konuşmak için makamına gitti. Bir süre sonra aralarında tartışma yaşanınca Mikail G. yanında bulundurduğu tabanca ile Samet Güdük’ü yaraladı. Yaralanan Güdük’ün ameliyatı devam ederken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Daha sonra suç aletiyle polise teslim olan şüpheli Mikail G.’nin, ilk ifadesinde, ”Beni dolandırdı, bundan dolayı vurdum” dediği öğrenildi.

KARALAR’DAN AÇIKLAMA

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,” Geldi bana yalvardı, işe aldım. Vurduğu sırada da “kusura bakma” dediğini öğrendim” şeklinde konuştu.

Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün kaldırıldığı hastaneye geldi. Karalar, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, “Bizim işe aldığımız birisi, karısı kovmuş evden. Geldi bana yalvardı, “karımla konuş” dedi, ben karısıyla konuştum. Senin eşini işe alacağız kovma adamı, işe aldım. Böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez gelmiş orada konuşmuş. Ayrılırken “Kusura bakma” demiş, sıkmış. Personel olduğu için üstünü arama gereği duyulmamış. Personel olmasa zaten orada güvenlik tedbirleri var ama sürekli bizim elamanlarımız bir şey diyemiyorum yani” dedi.

Karalar, Güdük’ün durumu hakkında da bilgi vererek, “Durumu biraz kritik. Doktorlar müdahaleleri yapıyor. Dışarıda ki hastaneden de doktorlar geldi. Dualarımızı eksik etmeyeceğiz, ben onun gençliğine direncine güveniyorum” diye konuştu.

528 total views, 1 views today

Bir cevap yazın