İYİ Parti’den Kızıldağ çıkarması

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı “ilçe gezileri” kapsamında Kızıldağ Yaylasına 50 araçlık konvoyla çıkarma yaptı.

İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kızıldağ esnafını gezen partililer, daha sonra Kızıldağ Futbol Turnuvası final karşılaşmasını izlemek üzere müsabaka alanına geçti.

Karaisalı doğumlu olan Metanet Çulhaoğlu’na sevgi seli gösteren seyirciler, İYİ Parti’li vekili alkış yağmuruna tuttu.

Esnaf gezileri sırasında vatandaşlara Genel Başkan Meral Akşener’in selamını getirdiğini söyleyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Partimiz kısa sürede büyük aşamalar kaydetti. Siz vatandaşlarımızın tercihi ile yapılacak ilk seçimde partimiz iktidar, Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacaktır. İktidarımızda sizlerle yine aynı çatı altında buluşup sohbetler edeceğiz. Ekonomimiz iyiye gitmiyor. Yapılan aşırı zamlar üreticimizi zor durumda bıraktı. Bir çok gıda maddesini dışardan ithal eder duruma geldik” dedi.

Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu ise Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan memleketi Çatalanspor’un kupa ve madalya törenine katıldı.
Çatalanspor şampiyonluk kupasını İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu’nun elinden aldı.

Burda Güven Özgül’e bir röportaj veren Çulhaoğlu, “Bu güzel maçtan sonra memleketim olan Çatalanspor kupayı kazanmış oldu. İkincilik kupasını da yine memleketimizin takımı olan Salbaşspor kazanmış oldu. Ama her şeyden daha güzeli centilmence bir maç oldu ve dostluk kazandı. Karaisalılar’a yakışır bir sonuç oldu, bütün sporcuları tebrik ediyorum. Organizasyon komitesini tebrik ediyorum. Bu güzel atmosferin devam etmesini diliyorum. Spor severlerimize ve sporcularımıza da bu güzel atmosferi bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

872 total views, 1 views today

Bir cevap yazın