İYİ Parti Sarıçam İlçe Gençlik Kolları Başkanı belli oldu!

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Önceki dönem Adana İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Hüseyin Göker, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse’nin teklifi ve ilçe divanının almış olduğu kararla Sarıçam Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandı.

Göker, atamasının yapılmasının ardından Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse ve ilçe divan kuruluna teşekkür ederek,
“Birlikte zorlu mücadeleler verdiğim, Yanımda her zaman yıkılmaz dağ gibi duran, kıymetli büyüğüm Sarıçam İlçe Başkanım Ahmet Köse ve Sarıçam Divan Kurulu Üyelerimizin takdiri ile Gençlik Kolları Sarıçam İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu onurlu görevi bana layık gören Ağabeyim, İlçe Başkanım Ahmet Kose ve Sarıçam Divan Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

“SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM”

Göker, verilen görevin sorumluluğu ve bilincinde olduğunu ifade ederek, “Birlikte çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapana dek yorulmadan, bıkmadan, pes etmeden mücadelemize dört elle sarılacağım. Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme dönüş için, Atatürk İlke ve İnkilaplarından ayrılmadan, Türk Milletinin huzuru, güvenliği ve refahı için üzerime düşenin fazlasını yapacak özlenilen Türkiye Cumhuriyetindeki bayram sofrasında payım olsun diye tüm sosyal ve özel hayatımdan feragat edeceğim. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

 

970 total views, 1 views today

Bir cevap yazın