İYİ Parti Adana’da HDP polemiği

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Sarıçam İlçe Yöneticisi Hüseyin Göker, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’yi HDP ile ittifak yapmakla suçlayan kişinin il yönetim kurulu üyesi yapılmasına çok sert çıktı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Göker, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti’nin HDP ile ittifak yaptığını söylerek partiden istifa edip MHP saflarına katılan kişinin il yönetim kurulu üyesi yapılmasına sert tepki gösterdi.

Göker, “Adana da ihanete geçit, feriştahınıza taviz yok. Abdullah Kepir denilen şahsiyet, beni ve benimle birlikte 2 yol arkadaşımı mahkemeye vereceğini söylemiş. Bende buradan söylüyorum. Genel Başkanımıza, Millet İttifakına ve İYİ Partimize teröristler ile ittifak yapıyor diyen bu karakter yoksunu insan ya partimizden gidecek, yada il başkanımız Syn.Göktürk Boyvadaoğlu bu insanı görevden alacak. Aksi takdirde Önce ilk binasında, sonra genel merkez de bize oy vermiş 5 milyon vatandaşımızın ve bizimle inanarak yol arkadaşlığı yapmış kardeşlerimin hakkını sonuna kadar savunacağım.” dedi.

YETKİLİ ORGANLARIMIZI GÖREVİNİ YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Söz konusu durumla ilgili gereken her şeyi yapacağını ifade eden Göker, “Bu saatten sonra Adana’da İYİ Partimize ihanet eden kimseye taviz vermeyeceğim. Bu insanın istifası veya görevden el çektirilmesi konusunda, İl Başkanımızı, 2 Milletvekilimizi, Kurucular Kurulu Üyelerimizi, Belediye Meclis Üyelerimizi, 119 Kişilik İl Yönetimi, 15 İlçe Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, 38 Üst Kurul Delegemizi, İl Disiplin Kurulu üyelerimizi görevini yapmaya davet ediyorum. Şunu da belirtmek isterim ki; tek başıma mücadele etmeye de hazırım. Herkes sussa ben susmayacağım.” dedi.

857 total views, 1 views today

Bir cevap yazın