Haklıyız ama…

Bu hafta yayınlamayı planladığımız ”Kim bunlar -2” başlıklı yazımız gündem değişikliği nedeniyle ileri bir tarihte yayınlanmak üzere rafa kaldırılmıştır.

Bugüne kadar yayınlanan köşe yazılarımızda beyan ettiğimiz görüşler ve öngörülerimiz bizleri hep haklı çıkarmıştır ama,Haklı çıkmaktan memnunmuyuz, tabiki hayır.Çünkü endişelerimiz hep millet,hep devletin bekası için olmuştur.
Düşüncelerimiz bazan yerel olsada, çoğunlukla genel atmosfer için olmuştur.
Bugüne kadar eleştirilerimizin yıkıcı olmamasına, yol gösteren olmasına özen gösterdik.
Bundan sonrada aynı hassasiyetle yazmaya devam edeceğiz.

İnsan doğrularda sabit olmalı. Kesin hükümler ve ortak değerler tartışılmamalı.Siyasi görüşler ve liderler değişkendir, Bunlar bile tartışılırken edep ve üsluba dikkat edilmelidir.Onlar siyaset için gereklidir.Bizim için geçici kıymet ifade ederler.Kalıcı olması gereken birbirimizi Allah için sevmektir.

Ülkemiz bugün tarihi bir süreçten geçmektedir.Aslında Türk milleti her daim tarihi süreçlerden bu günlere gelmiştir. Tarih yazan bir millettir.Çünkü medeniyeti köklü ve güçlüdür. Unutmuş olanlara her zaman ve her yerde bunun hatırlatılması yapılmaktadır.İç cephede çelik gibi bir duruş sergiliyorsa bir millet, dış güçlerin akıbeti tarihte örnekleriyle dolu.

Siyasetçilerin böyle önemli dönemlerde bazı hareket ve sözleri millet nezdinde elbette aklı selim ile değerlendirilecektir.
Allah birlik ve beraberliğimizi her daim diri eylesin.

Türk silahlı kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına verilen emir gereği yürütülen ”Bahar Kalkanı harekatı” mücadelesinden zaferle çıkmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve sabır temenni ediyorum.

Barış ve huzur dolu günler dileğiyle efendim.

972 total views, 2 views today

Bir cevap yazın