Gönüllü gençler, öksüz ve ihiyaç sahibi 250 çocuğun yüreklerine dokundu

ADANA’da “Yüzde Gülücük Yüzde Mutluluk Gönüllü Topluluğu”, Güzelyalı Mahalle Muhtarlığı ile birlikte organize ettikleri etkinlikle 250 çocuğunun yüzünü güldürdü.

Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocukları tespit eden gönüllüler, kentteki bir parkta eğlence etkinliği düzenleyerek minik yüreklere dokundu.

Eğlenceli müzikler eşliğinde gönüllü palyaçolar çocuklarla yakından ilgilenirken
oyunlar oynandı, pamuk şeker ve patlamış mısırlar ikram edildi. Yüz boyamalarının da yapıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yüzde Gülücük Yüzde Mutluluk Gönüllü Topluluğu Kurucu Başkanı Sadiye Karatopak, amaçlarının her bir çocuğun anılarını renklendirerek geriye iz bırakmak olduğunu belirterek, “İhtiyaç sahibi olsun olmasın, her bir çocuğun anılarını renklendirmek hatıralarında iz bırakabilmek için, maddi ve manevi ihtiyaçlarına dokunabilmek için, gönüllü ekibimizle elimizden geleni sonuna kadar yapacağımız uzun bir yolun içindeyiz. Ve biz bu yolda olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımız için uğraştığımız 6.yılımızın içinde olmak ve bu çabayı sürdürebilmek bizlerin en büyük gurur kaynağı. Nice çocuklarımızın ihtiyaçlarını giderip,yüzlerini güldürebileceğimiz yıllarımız olsun.” dedi.

538 total views, 2 views today

Bir cevap yazın