Emekli Astsubay Şahin’den anlamlı ziyaret

Emekli Astsubay Hasan Gürsel Şahin, Barış Pınarı Harekatı şehitlerinden Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel’in babasını ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.

Emekli Astsubay Hasan Gürsel Şahin, Babalar Günü dolasıyla 2019 Eylül ayında Rasulayn bölgesinde YPG/ PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Türkel’in babasını ziyaret etti. Sadece özel günlerde değil, her zaman şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduğunu söyleyen Şahin, “Adana’da yaşayan şehit ailemizi böyle anlamlı bir günde unutmayarak, her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.

BABA TÜRKEL GÖZ YAŞLARINI TUTUMADI

Baba Bülent Türkel hatırlanmanın çok güzel olduğunu ifade ederek, ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getirirken göz yaşlarını tutamadı. Türkel, “Bizi unutmadınız. Ziyaretimize gelip, büyük gurur yaşattınız. Çok teşekkür ederiz, Sizler de bizim evladımızsın. Allah başımızdan eksik etmesin. Ayağınıza taş değmesin.” diye konuştu.

“ONLAR BİZLERİN DE BABASI”

Emekli Astsubay Hasan Gürsel Şahin ise tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayarak, “Bu yıl şehit babalarına özel ziyaretler gerçekleştirdik. Onların yanında daha fazla yer almak ve destek olmaya gayret gösteriyoruz. Onlar bizlerin de babası. Vatan uğruna evlatlarını feda eden ve canlarını hiçe sayan büyüklerimizle bağlarımız daha da kuvvetlenmeli.” dedi.

682 total views, 1 views today

Bir cevap yazın