Dönüş vakti

Uzun bir aradan sonra ”dönüş vakti” diye düşündüm.

Merhaba sevgili okuyucular.

Nerde kalmıştık.

Gündem fazla değişmedi.
İnsanlar biraz daha endişeli.
Pandemi süreciyle birlikte çeşitli kesimlerde mağduriyetler fazlasıyla yaşanır hale geldi.Alınan kararların aksine kararları alanların kendilerini bağlamazcasına yaptıkları uygulamalar hastalığı azdırdı ha azdırdı.

Ülkemde sanki sadece ikdidar heyeti ve ona siyasi destek verenler yaşıyormuş gibi. Diğerlerinin ne düşündüğü yok farzediliyor.Ben bilirim, ben yaparım zihniyeti ülkem insanlarını daha bir karamsar hale getiriyor.Memleket masası, hak hukuk adalet çağrıları hiç kaale alınmadı,alınmıyor.

Ne menem bir şeymiş bu saltanat hevesi.”Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” zihniyetine sahip sandığımız kardeşlerimiz bile saltanat heveslilerinin kurbanı oldular. Perinçek ile bile yanyana gelebilmeyi içlerine sindirdiler. Birbirlerine karşı söyledikleri o kadar ağır sözlerden sonra, ülkemin bekasını sorunlu hale getirenlerle birlikteliği içlerine sindirdiler.Terör örgütü uzantısı olan bir partiyle düne kadar birlikte yat kalk, TBMM’de kırmızı pkakalı meclis başkan vekilliği makamını İYİ PARTİ temsilcine verme HDP’ye ver, Hazineden trilyonları vererek yardım et, sonra terörist olarak suçla.Kapat gitsin.Ne kendiniz suçlansın ne başkası.Günah mübah meselesi olmasın yani.

Köşe yazarlarımızdan sayın Dr.Uğur ÜNALDI ”Kimler vekil olmalı”başlıklı yazısında karar vermiş illaki Sevgili Ziya POLAT hocamla polemik yapacak, reytingini artıracakmış. Sayın hocamın cevabı gecikince sitem ediyor Uğur bey.Bu işler aceleye gelmez. Acele işe şeytan karışır bilinmezmi. Önümüzdeki yazısında kimler vekil olmalıymış açıklayacak sevgili Uğur ÜNALDI.
Tahminim yine isim olmayacak. Ziya POLAT hocamın yaptığı ve düşündüğü gibi prensip maddeleri sıralanacak.Açık açık dese ki ben olmalıyım,Ziya POLAT hocam olmalı,ve hatta misalen Davut DEVELİ’de olmalı dese iş bitecek.Onca iyi ve güzel insan var memlekette. Ama dedik ya acele işe şeytan karışır. Şimdi saflarımızı sık tutalım desem alınan kararlara muhalif olmaktan korkarım.

Bu haftalık bu kadar.Kalın sağlıcakla,selam ve dua ile.

4,683 total views, 1 views today

Bir cevap yazın