Disipline sevk edilen Sözlü: “Bu kararın sebebine anlam veremiyorum”

Önceki gün MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden Hüseyin Sözlü’nün görevden alındığı ve 3 ilçe başkanlığının kapatıldığını duyurmuştu. Konu ile ilgili Sözlü’den ilk açıklama geldi.

“MHP, BABAMIN PARTİSİ BENDE ÖZ EVLADIYIM”

Hüseyin Sözlü açıklamasında şunları söyledi:

“Şahsıma hiçbir tebliğ yapılmamasına ve sebebine anlam veremememe rağmen Genel Başkan Yardımcımız Sn. Semih Yalçın’ın sosyal medyada yaptığı açıklamaya istinaden kamuoyuna:

Muhterem Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleriyle yürüttüğüm Belediye Başkanlığı dönemlerim ve başdanışmanlık görevi süresi içerisinde, görev sorumluluğuma halel getirecek en küçük bir zaafiyet, Partimize ve Liderimize olan sadakatimi sorgulatacak bir davranış içinde bulunmadım. Bugüne kadar Türk Milliyetçiliği Hareketinin bir ferdi olmaktan gurur duydum. Taahhüdüm odur ki Ülkü Ocaklı olduğumuz yıllarda ettiğimiz yeminin arkasında bundan sonra da duracağım. Yılanlardan olmayacağım, kaçanlardan olmayacağım…

Gençlik yıllarımda tanıştığım Ülküden, Türk milliyetçiliği fikrinden, Alparslan Türkeş çizgisinden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılmayacağım. Milliyetçi Hareket Partisi aynı zamanda babamın partisidir ve ben bu partinin misafiri değil ev sahibiyim, bu hareketin öz evladıyım.”

566 total views, 2 views today

Bir cevap yazın