Çalınan motosikletine otomobiliyle çarptı

Kütahya’da arabasıyla kaza yapan Süleyman Güneş, kendi motosikletine çarptığını öğrendi: “Motosikletim bir gün önce çalınmıştı. Hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar.” dedi.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, 69 yaşındaki Süleyman Güneş, otomobiliyle motosikletli bir kişiye çarptı. Kaza sonrası incelemede motosikletin, Güneş’e ait olduğu ve bir gün önce evinin önünden çalındığı ortaya çıktı.

DHA’nın haberine göre, kaza, dün akşam Ulucami Mahallesi 3 Eylül Caddesi’nde meydana geldi. Kıbrıs gazisi Süleyman Güneş’in kullandığı otomobil ile M.Y. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan M.Y., sağlık görevlilerince ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrası yapılan incelemede ise motosikletin, Güneş’e ait olduğu ve bir gün önce evinin önünden çalındığı tespit edildi. Motosikletin üzerinde değişiklikler yapıldığını belirten Güneş, “Motosikletim 1 gün önce evin önünden çalınmıştı. Çarpıştığımız motosikletin bana ait olduğunu öğrendim. Motosikletimi hemen tanıyamadım çünkü üzerinde bazı değişiklikler yapmışlar. Üzerine kılıf geçirip, bazı yerlerini sökmüşler” dedi.

Kaza ve hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma sürüyor.

1,122 total views, 1 views today

Bir cevap yazın