Büyüköztürk’e rest çeken ilçe başkanı istifa etti

İYİ Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi Akçal, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Akçal, istifa metnini sosyal medya hesabından paylaştı.

İYİ Parti Adana İl Teşkilatı’nda sular durulmuyor. ‘Adana Birolacak’ sloganıyla il başkanlığı seçimini kazanan Birol Büyüköztürk, teşkilâttaki krizlerin önüne geçemiyor. Saimbeyli İlçe Başkanı Hüdaverdi Akçal, Büyüköztürk’e rest çekerek görevinden istifa etti.

Akçal, “Kurucu olarak başladığım ve 2017 yılından bu yana aralıksız sürdürmüş olduğum Saimbeyli İyi Parti ilçe başkanlığından, bu gün itibariyle istifa etme kararı aldım” dedi.

“KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİK”

Akçal, il başkanı Büyüköztürk’ün yeni ilçe binası talebi olduğunu ve tüm masrafları kendisinin üstlenmesi istediğini öne sürdü.
Akçal, “AKP’nin güçlü olduğu bu ilçede, tüm olumsuzluklara rağmen kızılcık şerbeti içmeyi kabullendik ve bu partiyi ayakta tutmaya çalıştık. Ancak şu anki il başkanı Birol Büyüköztürk bey ve yönetimi partiyi ilçede, bütün masrafları üstlenerek taşımamı istemektedir. Takdir edersiniz ki bir siyasi organizasyon sadece bir kişinin çabasıyla ayakta kalmaz. Yardım talep ettiğimizde ise adımız sürekli para isteyene çıkmaktadır.” ifadelerini kullandı.

“İSTİFA ZORUNLU HALE GELDİ”

Bu şartlar altında istifanın zorunlu hale geldiğini ifade eden Akçal, “Parti yetkililerine yük haline gelmişiz! Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz kazanmaktansa, doğruluktan kaybetmeyi seçtim. İYİ Parti’yle siyasi birlikteliğimi nihayete erdiriyorum. Birol Büyüköztürk ve ekibine bu politikanın çok uzun ömürlü olmayacağını ve başarının bu şekilde gelmeyeceğini bildiriyorum” dedi.

444 total views, 4 views today

Bir cevap yazın