Bir musibet…

İnsanlar için ölümün bile nasihat olmadığı bir dönemden geçerken bir musibet olan virüs rüzgarı kasıp kavuruyor dünyayı.

Herkes yazıyor, çiziyor,konuşuyor.
Uzmanların ve ilgili kurumların uyarıları dikkatle ve titizlikle takip edilmeli ve ciddiye alınmalı diye düşünüyorum.

Ülkemizde bir çok virüs girmişken günlük hayatımıza bunu da sağ salim atlatırız inşallah.

Önemli olan içimizdeki kıskançlık,riya,benlik,tepeden bakma,aşırı hırs,ötekileştirme virüsünü yok etmektir.

Eski Adalet bakanlarımızdan merhum Şevket KAZAN’ın cenaze merasimindeki manzara hangi virüsün eseri Allah aşkına.Her gittikleri yerde ”Türkiye sizinle gurur duyuyor.” sloganları atıldı her biri için.’Yol arkadaşım”,”Dava adamı,” yada daha ileri ”Kardeşim” diye takdim edildiler bu millete. İkdidarı ve muhalefetiyle, bu milleti temsil eden birilerine yakıştımı bu görüntüler.Üzülmedi mi sanıyorsunuz onları sevenler ve gönül verenler.Siyaseten riyakarlık yapın demiyoruz. İnsanlık ve İslam gereği olan şey istiyoruz her birinizden.

OKUNMALI VE KORUNMALI

Bölgelerimizin sesi,gözü ve kulağı olan iki tane güzide haber sitemiz mevcuttur.
Biri deneyimli, tecrübeli, bu işin duayeni olan yılların gazetecisi sayın Vahit ŞAHİN yönetimindeki Karaisalı Haber sitesi.
Diğeri çiçeği burnunda ,okulunu okumuş,genç,heyecanlı,Üstelik Üstadı,ağabeyi Vahit ŞAHİN’in övgüsüne mazhar olmuş gazeteci köylüm,aynı zamanda patronum! sevgili Güven ÖZGÜL’ün editörü olduğu Salbaş Haber Ajansı.

Adana’lılar,Karaisalı’lılar,Çukurova’lılar,Salbaş’lılar ve tüm murtçuyum diyebilenler için okunması ve korunması gereken varlıklarımızdır.
Yayın hayatlarında bugüne kadar verdikleri mücadeleden ötürü her ikisini de tebrik ediyorum.Zor bir görev yaptıkları kanaatindeyim. Her nimetin bir külfeti vardır. Gazeteciliğin ağır şartlar altında yapıldığı bir zamanda, bölgemizle ve insanlarımızla ilgili haberleri bizlerle paylaşırken kılı kırk yardıkarına hiç şüphem yok.
Amma velakin herkesi memnun ettiklerini zannetmiyorum. Yazdıkları işimize geldiğinde alkış veya taltif.Onuda gerektiği şekilde yapabiliyorsak.
Hoşumuza gitmeyen bir haber varsa sitede,”Alo fatih” ler devreye girmiyordur inşallah.Yanlış bir şey varsa yazılanda, yaparsın açıklamanı babalar gibi,yada tekzip edersin,olmadı bu ülkede hakimler ve savcılar var görevinin başında.
Güç ve Adalet haklının,mazlumun ve hatta herkesin yanında olursa bir anlam taşır.

Her zaman ve her yerde herkese selam ve dua ile.

Yazılarda buluşmak dileğiyle, sağlıcakla kalın efendim.

1,299 total views, 1 views today

Bir cevap yazın