Bilge Yaktı Yüreğir’e talip oldu

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’nın teşkilat başkanı olarak görev yapan Bilge Yaktı, Yüreğir Belediye Başkanlığına talip olduğunu duyurdu.

İlçe binasında partililerin yoğun katılımıyla aday adaylığı açıklamasını gerçekleştiren Yaktı, doğup büyüdüğü Yüreğir’in sokak sokak sorunlarını bildiğini ifade ederek bu göreve talip olduğunu açıkladı.

Genel Başkan Akşener’in hür ve müstakil İYİ Parti çıkışını cesur bir adım olarak gördüğünü belirten Yaktı, “Bende bu yürüyüşte elimi taşın altına koyuyor ve bende varım diyorum” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar kimsenin adamı olmadığını ve bundan sonrada böyle devam edeceğini dile getiren Yaktı, “Bu süreçte sadece Yüreğirli kardeşlerime hizmet edeceğim. Sosyal Belediyecilik şuanda en çok Yüreğir’e lazım. Tüm devlet kurumları ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışarak kronikleşmiş bütün sorunları kavgacı bir dil ile değil, yapıcı uslup ile çözeceğiz” dedi.

İlçeye kadın elinin değmesi gerektiğini de ifade eden Yaktı, Yüreğir’e Yüreğini verdiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

390 total views, 1 views today

Bir cevap yazın