Belediye şoförü otobüsü durdurdu, Salbaş Anadolu Lisesi öğrencilerini uyardı

Güven ÖZGÜL 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Salbaş- Çifteminare hattına çalışan 176 nolu otobüsünde, Salbaş Anadolu Lisesi öğrencilerinin saygısız davranışları otobüs şoförü tarafından ikaz gördü.

Okul çıkışı saatinde evlerine dönmek için Salbaş’tan Çiftemimare hattına çalışan 176 nolu Belediye Otobüsünü tercih eden Salbaş Anadolu Lisesi öğrencileri, yüksek sesle konuşmaları ve yaşlılara yer vermemelerinden dolayı otobüs şoförü tarafından uyarıldı.

Şehir merkezi istikametine gittiği sırada otobüsü durduran belediye şoförü, öğrencilere sessiz olmaları ve yaşlılara yer vermeleri konusunda uyarıda bulundu.

Öğrencileri uyaran belediye şoförü, “Gençler çok fazla ses var. Yüksek sesle konuşmayalım. Ayrıca ayakta olan yaşlı insanlar var. Bu koltuklar onlar için. Bu koltuklar yaşlı ve engelliler için. Kalkında biriniz yer verin.” dedi.

Şoförün uyarısı üzerine sessizliğe bürünen lise öğrencileri, daha sonra yaşlılara yer vererek yolculuklarına devam etti.

2,909 total views, 1 views today

“Belediye şoförü otobüsü durdurdu, Salbaş Anadolu Lisesi öğrencilerini uyardı” üzerine 1 yorum.

  1. Hakaret ettiğini de söyleseydi ya tmm bunu dedi ama terbiyesizler diyerek bağırarak hakaret ederek bir kız öğrenciye bağırarak yolda telefonla bağıra bağıra sinirli konuşup sonra da otobüsü düzgün kullanmamasını da söyleseydi

Bir cevap yazın