Başkan Özkan: “İYİ Parti dün olduğu gibi bu günde milleti ile beraberdir”

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan, son siyasi gelişmelerin ardından yazılı bir açıklama yaparak, “Biz tek adam rejiminin değişmesi, bu kirli düzenin son bulması için çalıştık, amacımız kazanamayacak bir adayı cumhurbaşkanı yapmak veya ana muhalefet olmak değildir.” dedi.

Başkan Özkan, Meral Akşener’in “Kazanacak Aday” sözlerine vurgu yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ilişkin sokakta zikredilen ismin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın olduğuna dikkat çekti. Genel Başkan Akşener’in en başından beri Yavaş’ın Erdoğan’a karşı kazanma potansiyeli en güçlü aday olduğuna vurgu yaparak, “Şehir şehir köy köy sokak sokak gezdiğimiz memleketimizin her köşesinde milletimizin sesini duyduk ve anketler yaptırdık kazanabilecek en güçlü adayın Mansur Yavaş olacağını gözlerimizle gördük altılı masaya önermemize rağmen Sayın Kılıçdaroğlunun Milletimizin sesine kulak tıkadığını gözlerinizle gördünüz.
İYİ Parti dün olduğu gibi bu günde milleti ile beraberdir, milletinin sesi olmaya, Muhalefet değil iktidar olmaya and içmiştir.” ifadelerini kullandı.

Özkan, İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana Genel Başkan Akşener’in verdiği demeçlerin hiç bir zaman değişmediğini kaydetti. Özkan, “Geldiğimiz bu son günlerde görüyoruz ki kişisel kibirler tek adam rejiminin son bulmasına yönelik değil kişisel hırslardır, ısrarla anket yaptıralım en güçlü adayı bulalım dememize rağmen Sayın Kılıçdaroğlu’nun ben aday olacağım demesi üzerine masadan kalkmak zorunda bırakılmışızdır.” ifadelerine yer verdi.

Özkan, şöyle devam etti:

“İYİ Parti dün olduğu gibi bu günde milleti ile beraberdir, milletinin sesi olmaya, Muhalefet değil iktidar olmaya and içmiştir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde her zamankinden daha çok çalışacağız. Gün Milletimizin bekası için kişisel hırsları bir kenara koyup ülkemizin yarınlarını inşaa etme günüdür.”

312 total views, 1 views today

Bir cevap yazın