İYİ Parti’nin Amerika Temsilcisi olarak görev yapan ardından ön seçimde teşkilatlara para bastırarak milletvekili olan Bilal Bilici, CHP’ye geçti. İYİ Parti’de hiçbir emek sarf etmeden bedavadan vekil olan Bilici’ye rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.
İYİ Parti’den istifa ettikten sonra adı AK Parti ile anılan Bilici, CHP’ye geçtikten sonra sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutuldu.
ROZETİNİ ÖZEL TAKTI
Özel, “CHP ailesine yeni bir katılım var. Biz bu katılımı 1 Ekim’e kadar bekleyemedik. Çünkü eğitimiyle çalışkanlığıyla bize çok katkısı, seçim bölgesi Adana’da yapacağı çok faaliyet olduğu için şu anda bağımsız milletvekili olan Bilal Bilici CHP’ye katılıyor. Tam da kelimenin oturduğu yerde baba ocağına dönüyor tekrar” dedi.
“DEĞİŞİM İRADESİNE KULAK VERDİM”
Bilici, yaptığı konuşmada “Seçildiğim Mayıs 2023 tarihinden itibaren Adana’nın ve 15 ilçesinin hem Meclis’te hem de sahada sesi oldum. Bugünden sonra da bu çalışmalarım CHP çatısı altında olacaktır. Bildiğiniz üzere Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel beyefendinin ortaya koyduğu değişim iradesi önemli bir sonuç getirdi. Bu çerçevede ben de kendilerinin bu davetine olumlu cevap verip CHP çatısı altısında siyaset yapmayı kabul ettim ve bu vesileyle kendilerine şükranlarımız sunuyorum” dedi.
473 total views, 2 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.