Banker Bilo istifa etti

Meral Akşener’in Adana’dan milletvekili yaptığı isimlerden Bilal Bilici, beklendiği gibi istifa etti. İyi Parti’nin Meclis’teki vekil sayısı 37’ye düştü.

Meral Akşener’in kontenjanından Meclis’e giren isimlerden İyi Parti Adana Milletvekili iş insanı Bilal Bilici beklendiği gibi istifa etti. Milletvekili listeleri hazırlanırken istifa edeceği bilinen isimlerden Bilal Bilici’nin ayrılmasıyla İyi Parti’nin Meclis’teki vekil sayısı 37’ye düştü. Bilici, sosyal medya hesabından “İyi Parti” ismini de sildi.

Bilici, istifa açıklamasından şu ifadelere yer verdi:

“2023 yılında gerçekleşen seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili seçildim. Geçtiğimiz süre içerisinde milletimiz ve partimiz için elimden gelen çabayı sarf ettim. İYİ Parti ailesinin bir üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde çok değerli dostlar edindim. Başta İYİ Parti’ye oy vermiş Adanalı hemşehrilerim olmak üzere teşkilatlarda hiçbir karşılık beklemeden sadece vatan sevgisi ile görev yapan herkese bana olan destekleri için gönülden teşekkür ederim. Geldiğimiz noktada bu çatı altında faydalı olamayacağımdan istifa ettiğimi belirtiyorum.”

579 total views, 1 views today

Bir cevap yazın