Azime Kocacık: “Her şey İYİ bir Türkiye için”

İYİ Parti’nin 2’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Partimizin kuruluşundan ve Adana teşkilatımızın yapılanmasından bu yana 2 sene geçti. Bütün mücadelemiz, gayretimiz, millet namına iktidarın karşısına çıkmak ve her şey İYİ bir Türkiye için.” dedi.

Kocacık, “İyi Türkiye bizim hayalimiz, umudumuz ve milletimize layık gördüğümüz pırıl pırıl evlatlarımız ile 50 kişilik bir ekiple çıktığımız bu kutlu dava da, Genel başkanımız sayın Meral Akşener önderliği’nde Adana’nın tüm il ve ilçe teşkilatları ile birlikte tek gayretimiz, gelişmiş ülkelerin standartlarında yaşayabilmeleri ve dünya ile eşit şartlarda yarışabilsinler diye biz İYİ’ler bu yola çıktık.
Cumhuriyetin, adaletin, demokrasinin, özgürlüğün gelen giden iktidar ve yönetimlerle değişmediği, nasıl bir yarına uyanacaklarından insanlarımız kaygılanmadığı bir Türkiye olsun istiyoruz.
İYİ Parti ekibi olarak, halkın değerlerini ve hayat tarzını ciddiye alan, duygu dünyamızı ve tarihsel hafızamızı gözden kaçırmayan, kitlelerin dilini bilen, muhalifleri uzlaştırıp birleştiren, kültür sanat ve entelektüel geleneğimizle yüklü bir hayat idealini esas alan bir ekiple yılmadan İYİ bir Türkiye, İYİ bir Çukurova için çağın gerektirdiği pozitif değişimlere ayak uydurarak istikrarlı yürüyüşümüze ara vermeden devam etmekteyiz.” şeklinde konuştu.

1,011 total views, 1 views today

Bir cevap yazın