Aytuç: “Soner Çetin insan olduğumuzu hissettirdi”

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kocatepe Mahallesi Muhtar Adayı olan İlhami Aytuç, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e övgü dolu sözler sarf etti.

Adam olmanın partili olmamak olduğunu ifade eden Aytuç, Belediye Başkanı Soner Çetin’e karşı yaptığı eleştirilerden duyduğu pişmanlığı dile getirdi.
Kendi partilileri tarafından al aşağı edildiğini de söyleyen Aytuç, “Partilisi değilim ve hiçbir zaman da olamayacağımı söylemiş olsam da, “Allah her daim iyilerden olmayı nasip etsin.” demesi bile bastırılmış duygularımızı açığa çıkarıyor ve insanlık ölmemiş dedirtiyor. Hele hele de kendi partililerimiz tarafından al aşağı edildiğimiz şu hassas günlerde insanı daha çok yaralıyor. İl Ocak Başkanım da olmasa partilisi olmaktan tiksinti duyacağım bir çok isim var ama adam gibi adamdır; Emin Başkan’ım. Neyse uzatmayalım demek ki neymiş? Adam olmak başka bir duygu imiş. Var olanın yanında ve ardında durmak değilmiş adamlık. Adamlık, kendisinden aman dilemeden sorumluluk duygusunu taşımakmış. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e insan olduğumuzu hissettirip bir abi kardeş gibi davrandığı için teşekkür ederim” dedi.

1,002 total views, 1 views today

Bir cevap yazın