Ayanoğlu istifa etti: “İYİ Parti’de piyangodan çıkanlar baş tacı edildi”

İYİ Parti’nin Adana’daki kurucularından Avukat İsa Ayanoğlu, istifa etti. Ayanoğlu, “İYİ Parti’de piyangodan çıkanlar baş tacı edildi” ifadelerini kullandı.

MHP’nin 2016’daki kurultay sürecinde Meral Akşener’i destekleme kararı alan Avukat Ayanoğlu, daha sonra İYİ Parti’nin kurucuları arasında yer aldı. Son seçimde 8’nci sıradan aday gösterilen Ayanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partiyle yollarını ayırdığını duyurdu.

Ayanoğlu’nun istifa metninden öne çıkan başlıklar şöyle:

“YOLUMUZ BURAYA KADARMIŞ”

“Büyük umutlarla, büyük mücadelelerle ve en nihayetinde tutuklanmak dahil büyük bedeller ödeyerek; iyilik kazansın, iyiler yönetsin diyerek yürüdüğümüz kutlu ve temiz yolculukta yol buraya kadarmış.”

“ÇEKİLEN ÇİLE DEĞERSİZ GÖRÜLDÜ”

“2016 yılında Büyük Anadolu Oteli önünde yediğimiz biber gazını, Ankara, İzmir Kayseri, Nevşehir meydanlarında verdiğimiz mücadeleyi, Adana F tipinde, Osmaniye T tipinde geçirdiğimiz günleri, en sonunda da 2023 seçimlerinde Adanamızın sokaklarında verdiğimiz mücadeleyi geri bıraktık. Üzücü olan şu ki verilen emek ve mücadele, çekilen çile anlamsız ve değersiz görüldü.”

“PİYANGODAN ÇIKANLAR BAŞTACI EDİLDİ”

“Hiç bir emeği olmayanlar, piyangodan çıkanlar baştacı edilirken, iyilik mücadelesinin ana kahramanları bir bir saf dışı bırakıldı. Başardınız sevgili devşirmeler. İyilik için çıkılmış yolu her türlü şerrin, hilenin ve ayak oyununun merkezi haline getirdiniz. İyileri uzlaştırdınız. Dünkü çocukların telefonumuzu açmadığı bozuk bir düzen inşaa ettiniz. Size, yalakalıkla makam sahibi olan dar taassubunuz içinde mutluluklar dilerim. Benim yolum burda ayrılıyor.”

321 total views, 3 views today

Bir cevap yazın