Allah razı olsun

Milletimizi yakından ilgilendiren korona virüsü salgın hastalığıyla mücadele kapsamında, asli görevi ertelenen imamhatiplerimizin 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması hususunda görevlendirildiklerini ve yardımcı olduklarını biliyoruz. Kim ki bu süreçte elinden geleni, vicdanının sesine kulak verip olumlu bir şeyler yapmaya çalışıyorsa Allah onlardan razı olsun.

”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde hane başı 1.000’er TL’den oluşan para yardımı ödemelerimiz ve gıda paketi yardımlarımız da güvenlik güçleri ve PTT personelince vatandaşlarımızın ikametlerinde dağıtılıyor.”

Zorunlu ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza maske, dezenfektan vesaire diğer bağış malzemelerinin kontrollü olarak dağıtımları, gönülleri görev aşkıyla dolu olduğuna inandığımız muhtarlarımız aracılığıyla ziyadesiyle yapılamazmıydı.? İçişleri bakanlığının birer talimat genelgesiyle daha fazla görev ve sorumluluk yüklenemezmiydi.?
Onlar da artı bir görev yapmanın huzurunu daha fazla yaşarlardı sanırım.

”İHTİMAL VERMİYORUM”

İster atanmış,ister seçilmiş olsun makam sahipleri vatandaşlar arasında hizmet sunumunda,Hem kanun önünde, hem maşeri vicdan kapsamında adil olmak zorundadırlar.

Muhtarlarımızın,İlgili kurumlardan gelen ayni ve nakti yardımları ihtiyaç sahipleri arasında yandaş, yoldaş, oy veren, vermeyen ayrımı yaparak dağıtım yaptıklarına ve yapacaklarına ihtimal vermiyorum.Vebali ve bedeli ağır olur bilirler.

”EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını,

Ayrıca Ramazan’ımızı kutluyor, Her zamankinden daha çok birlik,dirlik ve beraberliğimize vesile olmasını niyaz ediyorum.

Sabır ve sağlık dileklerimle huzur içinde #EvdeKalın efendim.

1,057 total views, 1 views today

Bir cevap yazın