Akgedik’den Aladağ Belediyesi’ne asılan borç afişine tepki! “Soytarılar”

Önceki dönem Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, CHP’li yeni başkanın belediye binasına astırdığı borç afişine tepki gösterdi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’den CHP’ye geçen Aladağ Belediyesi’ne borçların yazılı olduğu bir pankart asıldı. Önceki Başkan Akgedik, bu duruma sosyal medya hesabından sesini yükseltti.

Akgedik, “Böyle şeylere ben cevap vermem normalde ama vatandaşın zihnini bulandırıp, kendilerine bahane üretip, soytarılarına bize küfrettirmek istediklerini görünce paylaşmak istedim.” dedi.

Akgedik, şunları kaydetti:

“Yıl 2014 (BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUMUZ TARİH )
Bütçe : 5 Milyon
Borç : 11,5 milyon ( Bir yıllık bütçenin 2 katından fazla)

Araç sayısı 3’ten 40 a çıkmış
Kocaman atölyeler yapılmış,
Yüzbinlerce m2 yol kaplaması yapılmış, Kilometrelerce yol açılmış, 1.154.000 m2 park ve mesire alanı kazandırılmış, sayısız hizmetler yapılmış, Aladağ’ı Türkiye tanımış, yılda 500.000 insan ziyaret eder hale gelmiş. Yıl 2024
Bütçe : 110 Milyon
Borç : 77 Milyon ( Bir yıllık bütçenin 2/3 ü kadar) İller Bankası Borçları, çok düşük faizle uzun vadeli borçlar! Parke taşı, asfalt alınmış!
Projeler borcunun karşılığında belediyenin ajanstan alacağı var!
Vergi, Sgk borçları hangi belediyenin yok acaba!
Belediyenin yaklaşık 7 milyon vergi alacağı var!
YEDİGÖZE, Seçim öncesi eleştirip, seçimden sonra misafirlerinizi gezdirdiğiniz, fotoğraf çektirdiğiniz Adana’nın en güzel projesi için, Bakanlıktan sadece 1 milyon hibe aldık, gerisini belediye olarak biz yaptık! (Vatandaşı kandırmayın) KÜP ŞELALELERİ, Bakanlıktan sadece 1,6 milyon hibe aldık, gerisini biz yaptık! (Vatandaşı Kandırmayın) GENÇLİK MERKEZİ VE KENT MEYDANI Spor Bakanlığımıza proje verdik 31 Milyon hibe aldık, şimdiki maliyeti 100 milyon!

İTIBAR SÜIKASTI YAPMAYA KALKMAYIN, SORACAĞINIZ TEK ŞEY OLMALI! BU KADAR İŞİ NASIL YAPTI? BU KADAR KAYNAĞI NASIL BULDU?

10 yılda Aladağ Belediyesinin Bütçesinin neredeyse iki katı kadar, dışarıdan hibe kaynak ve hizmet getirdik.

SERİN OL ALADAĞ, BAHANE DEĞİL HİZMET ÜRETTİK”

377 total views, 1 views today

Bir cevap yazın