AK Parti’nin yeni Adana İl Başkanı belli oldu!

AK Parti’nin yeni İl Başkanı Ecz. Ozan Gülaçtı oldu. Bu görev Av. Mehmet Ay’ın istifasıyla bir süre önce boşalmıştı.

AK Parti Adana il Başkanlığı için geçtiğimiz gün üç isim Ankara’ya çağrıldı. Bunlar BŞB meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Ecz. Ozan Gülaçtı, Sarıçam İlçe Başkanı Emrah Ceylan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldız idi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ozan Gülaçtı’ya görevi verdi.

Yeni başkan Gülaçtı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atamasının yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Gülaçtı, “20 yıla yakın süredir her kademesinde büyük bir onur ve gururla görev aldığım AK Parti ailemizde bugün itibariyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Adana İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Süreçte desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, tüm yol arkadaşlarımıza ve kıymetli teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’ım kolaylaştır zorlaştırma, hayırlara vesile eyle. Adana için yarın değil hemen şimdi diyerek hep birlikte çalışma vakti” ifadelerine yer verdi.

418 total views, 1 views today

Bir cevap yazın