AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, görevinden istifa etti

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini genel merkeze gönderen Mehmet Ay partidekilerle de vedalaştı.

Başkan Mehmet Ay, partide görev yaptığı süre içerisinde başarılara imza atmış ve üye kaydında üst üste birincilikler elde etmişti.

Başkan Ay açıklamalarda bulundu. “Çok kıymetli arkadaşlarım,hepinize iyi günler diliyorum. Aslında bu duyuruyu ve konuşmayı bir toplantıyla bir araya gelip yüzyüze aktarmam daha doğru olacaktı ama zaman darlığı olduğu için buradan yazıyorum. Birazdan kamuoyu ile durumu paylaşmadan önce siz ekip arkadaşlarıma önceden bilgi vermek ve helalleşmek istedim. Biliyorsunuz, seçimlerden önce de genel merkeze istifa talebimi iletmiştim ancak o zaman sayın cumhurbaşkanımız tarafından bu isteğimiz uygun görülmemişti biz de sizlerle birlikte alnımızın akıyla seçimlerimizi kazandık. Üstün bir başarı elde ettik. Seçimlerden sonra da yerel yönetimlerle ilgili şahsımın herhangi bir talebinin olmadığını genel merkeze de iletmiştim. Akabinde çocuklarımın Ankara’da olduğunu, eğitimlerine orada devam edeceklerini ilettim. Sayın cumhurbaşkanımız da uygun görürse ben görevi bırakmak istediğimi tekrar söylemiştim ancak göreve devam etmemi cumhurbaşkanımız isterse partimiz için her zaman göreve hazır olduğumu bildirmiştim.

Sizlere de zaman zaman bu kadar net olmasa da aktarmıştım bu durumu. Dün genel merkezde Erkan başkanımızla görüşmeler yaptık. İl ve ilçe kongrelerinin seçim sonrasına bırakılması sebebi ile illerin değerlendirmeleri teşkilat başkanlığımızla sayın cumhurbaşkanımız arasında yapılmıştı. Benim konumu Erkan başkanımız aktardığında sayın cumhurbaşkanımız değişimi uygun görmüştür. Dün Genel merkezde Erkan başkan bu durumu benimle paylaştı. Bundan sonra Ankarada olacağım. Her daim partimizin, liderimizin emrinde olacağız. Seçim zamanı Adanamız için çalışmalara destek vereceğim.

Sizinle birlikte inşallah yeni arkadaşların da görevlerine hızlıca gelmesi ile birlikte Adanamızda çok güzel sonuçlar alacağız. Süreci tüm şeffaflığı ile aktardım. Aksi dedikodulara mahal vermemek için detay paylaştım sizlerle. Ankara’da olacağız, her zaman beraberiz. Orada da partimizin ve cumhurbaşkanımızın emrinde olacağız. Allaha emanet olun. Telefonum her zaman açık fakat biraz yoğunluk olur bugün, belki bakamayabilirim. Benim hakkım hepinize helal olsun.. Sizler de hakkınızı helal edin lütfen. Sevgi ve Saygılarımla…”İfadelerini kullandı.

589 total views, 1 views today

Bir cevap yazın