Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti’nin Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Dayanıklı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı bir açıklama ile milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

10 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu belirten Dayanıklı, “Değerli hemşehrilerim sizlerin desteğiyle siyasetin içerisindeyim. Bu süreçte beni hiçbir zaman yalınız bırakmadınız. Sürekli beni desteklediniz ve sizlerin desteğiyle gücümün yettiği kadarı ile sizlere hizmet etmeye çalıştım. Hep birlikte güçlü bir aile olduğumuz için hiçbir zaman yalan ile işim olmadı, yapabileceğimin en iyisini yaptım. Bu süreçte gördüm ki sizlere daha iyi hizmet verebilmek için daha iyi yerlerde olmam gerektiğini anladım, yine sizlerin desteğiyle genel merkezimizin de onayıyla bu dönem Milletvekili olarak sizlere hizmet etmek istiyorum” dedi.

“YAŞAM ALANIM ANKARA DEĞİL, ADANA OLACAK”

Dayanıklı, “Bana bu görevi layık görürseniz Adana’nın öz evladı olarak hiçbir zaman sizin içinizden kopmayacağıma, yaşam alanımın Ankara değil Adana olacağına, bana bir telefon kadar yakın olacağınıza, misafir vekil değil gerçek ADANA’lı VEKİL olarak hemşehrilerimin sorunlarını yerinde görerek daha hızlı çözüme ulaştırmak için desteklerinizi bekliyorum. Milletvekilliği aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

593 total views, 2 views today

Bir cevap yazın