Adana Bil Koleji, donanımlı kadrosu ve zengin meteryalleriyle eğitim düzeyini zirveye çıkarıyor

Türkiye genelinde 40 kampüs, 35 kurs, 10 çocuk üniversitesi ile 28 yıldır eğitim’de büyük başarılar elde eden Bil Koleji, ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

“Başarı Bir Kültür’dür” sloganıyla geleceğin yeni nesillerine en iyi eğitimi vererek önemli başarılara imza atmaya devam eden Bil Koleji, Adana’da da donanımlı kadrosu ve zengin meteryalleriyle eğitim düzeyini zirveye çıkarıyor.

Adana Bil Koleji Okul Müdürü Serpil Yiğit, “Dünya İnavasyon Okulu” mottosu ile, eğitimde sürdürülebilir, yenilikçi eğitim yaklaşımları ve holistik öğrenme modeliyle 2023-2024 eğitim öğretim dönemine hazırlanmanın heyacanını yaşadıklarını belirtti.

Ulusal ve uluslararası alanda elde edilen nitelikli başarılar ile her geçen gün daha çok büyümeye devam ettiklerini ifade eden Yiğit, “Adana Bil Koleji ailesi olarak Akademik İlerleme Takip Sistemi, BİL LEARN Hibrit Eğitim Platformu Canlı Dersler, LGS-YKS Hazırlık Programı, BİL Young Leaders Girişimcilik Programı, BİL College Model United Nations Conference (BİLMUN), BİL Speaking Academy, Amerika Çift Diploma Programı, Motivasyonum Tam Başarım Yüksek, BİL Talks, BİL’de Üniversite, Dijital Dünyanın Keşifleri ile anaokulundan üniversiteye “Dünya İnovasyon Okulu BİL Koleji” ile uygulamalı olarak güçlenmeye devam ediyoruz” dedi.

Yiğit, Adana’nın en kolay ulaşılabilir lokasyonunda bulunan okulun anasınıfından başlayarak ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi olmak üzere eğitimin her kademesinde hizmet verdiklerini söyleyerek, “Yenilikçi ve profesyonel eğitimcilerimiz ile öğrencilerimize dokunarak düşünen, araştıran, karşılaşacağı problemlere çözüm üretebilecek kriz süreçlerini çok iyi şekilde yönetecek geleceğin dünya insanlarını yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini ön planda tutarak, her bir öğrencinin kendini geliştirmesi ve başarıya ulaşması için gerekli olanakları sağladıklarını dile getiren Yiğit, “Kolejimiz, öğrencilerimize en iyi eğitim kalitesini sunmak için modern ve yenilikçi bir müfredatla donatılmıştır. Eğitim programlarımız, alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından titizlikle hazırlanmıştır ve öğrencilerimizin bireysel ihtiyaçlarını karşılamak üzere esneklik sunar. Müfredatımız, akademik başarıyı teşvik ederken aynı zamanda öğrencilerimizin analitik düşünme, problem çözme ve iletişim becerilerini geliştirmelerini sağlar” diye konuştu.

Yiğit’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTLULUĞU VE BAŞARISI BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Yiğit, “Öğrenci memnuniyetine odaklanan bir yaklaşım benimsemekteyiz. Öğrencilerimizin geri bildirimlerini önemser ve sürekli olarak onların düşüncelerini dinleriz. Bunun yanı sıra, rehberlik hizmetleri ve öğrenci destek birimimiz ile öğrencilerimizin her zaman yanında olur ve her türlü sorunlarında yardımcı oluruz” ifadelerine yer verdi.

“KOLEJİMİZ, MODERN ÖĞRENME ORTAMLARI VE SON TEKNOLOJİ ARAÇLARIYLA DONATILMIŞTIR”

“Öğrencilerimize, interaktif sınıf ortamlarında etkileşimli dersler ve laboratuvar imkanları sunarak, öğrenmeyi daha keyifli ve ilgi çekici hale getiriyoruz. Ayrıca, sanat, spor ve kültürel etkinlikler gibi geniş bir program yelpazesi sunarak, öğrencilerimizin ilgi alanlarını keşfetmelerini ve yeteneklerini geliştirmelerini destekliyoruz”

“SAĞLIK VE GÜVENLİK OLMAZSA OLMAZIMIZ”

“Kolejimizde öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için en önemli önceliklerden biridir. Gelişmiş güvenlik önlemleri, deneyimli güvenlik görevlileri ve sağlık personeli tarafından desteklenen bir çevre sunarak, öğrencilerimizin huzur içinde öğrenmelerini sağlıyoruz”

341 total views, 1 views today

Bir cevap yazın