İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık, Adana Şehir Hastanesi’nde tedavi gören AK Parti Karaisalı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Damaksız’ı ziyaret etti.
Damaksız’a ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Koca ve Işık, Damaksız’ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Damaksız, İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık’a teşekkür etti.
1,653 total views, 2 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.