Karaisalıspor’un yeni antrenörü belli oldu

​ADANA’da amatör lig ekiplerinden Karaisalıspor, 2 sezondur yeşil-beyazlı formayı giyen futbolcusu Durmuş Ali Deveci ile A Takım hocalığı için anlaşmaya vardı.

​Gelecek sezon öncesi teknik direktör arayışlarını tamamlayan Karaisalıspor, A Takım’ı kulübü yakından tanıyan bir isme emanet etti. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son 2 sezondur futbolcu olarak forma giyen Durmuş Ali Deveci’nin A Takım hocalığı görevine getirildiği duyuruldu.

​Kulüp yönetimi tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

​”Kulübümüzde 2 sezondur futbolcu olarak formasını terleten, mücadelemize ve ailemize değer katan Durmuş Ali Deveci ile yeni bir görev için anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine A Takım Hocalığı görevinde başarılar diliyor; yeni görevinde de aynı inanç, azim ve mücadele ruhuyla birlikte güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.”

​Teknik sorumlu olarak takımın başına geçen Durmuş Ali Deveci’nin, yeni sezon hazırlıklarına kısa süre içinde başlayacağı öğrenildi.

213 total views, 186 views today

Bir cevap yazın