Zafer Kıvrak: “Bu şehire ihanet edenlerin hesabını göreceğim”

İYİ Parti İskenderun Eski İlçe Başkanı Zafer Kıvrak, Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin tarafından görevden alınmasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Zafer Kıvrak, “Kıymetli dava arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerim” diyerek başladığı açıklamasında, “1 yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevim sona ermiştir.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerini Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en farklı seçimi olarak değerlendiren Kıvrak, “İlçemde partimi şerefimle temsil etmek için elimden gelen herşeyi yaptım. Genel Başkanımızın imza attığı ve benimde gerekliliğine ve doğruluğuna yürekten inandığım millet ittifakına tam bağlılık ilkesiyle HBB adayımız Sayın Lütfü Savaş Başkanım ve İlçe Adayımız Sayın Yılmaz Şahutoğlu başkanımın yanında gururla yürüdüm ve maksimum fayda vermeye çalıştım. Seçime girmediğimiz halde seçim bürosu açan tek taşra teşkilatı olduğumuz genel merkezimiz tarafından teyit edilmiştir ve teşekkürlerine mazhar edilmişizdir.” ifadelerini kullandı.

Parti içinde ittifaka aykırı hareket edenler olduğunu da belirten Kıvrak, “Seçim mitinglerinde yaptığım konuşmalarımda Genel Başkanımızın imzası namusumuzdur dediğim konuşmamda yine tüm dostların malumudur. Zaten bugünki durumun da başlıca sebebidir. Bu süreçte binbir türlü ayak oyunlarıyla karşılaştım fakat istikametim net olduğu için hiçbirine fırsat vermedim hamdolsun. Bugün partimize bir kumpas kuruluyor ve inanıyorumki bu kumpas genel başkanımız tarafından en uygun zamanda kumpasçıların başına geçirilecektir.” dedi.

Kıvrak, “İYİ Parti Türkiye’nin yüzünü güneşe çeviren yegane siyasi oluşumdur ve biz bu oluşuma milletin bekası için sahip çıkmaya devam edeceğiz. Benim için aslolan yüce Türk Devletine ve milletine hizmet etmek, Gençliğe Hitabe’den aldığım talimatı yerine getirmektir ve ömrümün sonuna dek öyle kalacaktır. Hiç kimse ile şahsi bir hesabım olmamakla beraber bu şehire ihanet edenlerin, parti fark etmeksizin ünvanı her ne olursa olsun milletvekili, belediye başkanı, ilçe başkanı veya iş adamlarının benim nazarımdaki yeri rezil rüsvadır ve siyaseten bedel ödemeleri için elimden gelen herşeyi yapacağım da kesindir.
Bu süreçte birlikte yol yürüdüğüm aileme ve artık ikinci ailem dediğim yönetim kurulu arkadaşlarıma, bizimle ter döken partililerimize, benim siyaseten başkanım ama herşeyden önce gurur duyduğum abim, babam saydığım Sayın Ali Seçer’e ittifak ortağımız olan kıymetli CHP İlçe teşkilatı ve partililerine yürekten teşekkür ederim. Geçmiş ve önümüzdeki süreçle ilgili açıklamalarım devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

1,324 total views, 2 views today

Bir cevap yazın