Yuşa Davarcı artık…

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri ve Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Yuşa Davarcı, yerel yönetimler ve belediyecilik anlayışı üzerine kaleme alacağı yazılarıyla artık Salbaş Haber Ajansı köşesinde olacak.

Haftalık yazılarıyla önemli konularda bilgiler aktaracak olan Yuşa Davarcı, her Pazar www.salbashaberajansi.com’da okuyusunun karşına çıkacak.

Davarcı’nın ilk yazısı 27 Ekim Pazar günü salbashaberajansi.com başta olmak üzere facebook ve instagram hesaplarımızdan yayınlanacak.

Yaklaşık 5 yıldır Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın Tertip Komitesinde de görev yapan Yuşa Davarcı, 2011-2018 yılları arası Karaisalı Belediyesi’nde devlet memuru olarak çalıştı. Burada Mali Hizmetler Müdürlüğünde Gerçekleştirme Görevlisi, Destek Hizmetleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü olarak görev yapmanın yanında akaryakıt ihtiyaçları sorumlusu olarak Karaisalı ilçe Belediyesi’nde hizmet verdi. 2016’dan beri Karaisalılılar Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Davarcı, 31 Mart seçimlerinden sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar’ın takdiri ile Nisan ayından sonra kısa bir süre Gençlik ve Spor Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Üniversite öğrenimini Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde, yüksek lisans öğrenimini ise Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonomi alanında tamamladı.
2004-2009 yılları arasında üniversite okurken özel sektörde farklı iş kolu ve departmanlarda çalıştı.

2010’dan sonra yaklaşık 8 yıl Adana Büyükşehir ve Türkiye Belediyeler Birliği eski Başkanı Aytaç Durak ile birlikte çalışma fırsatı yakaladı. Birlikte 7 yılı bulan süre kendi imzası ile raflarda yerini alan “Söyleyeceklerim Var” adlı kitabının bazı çalışmalarını yürüttü. Bu sayede Adana ve ulusal düzeyde yerelden genele bir çok konuda fikir ve bilgi sahibi oldu.

2,171 total views, 1 views today

Bir cevap yazın