Yazı-Yorum

Herkesin dilinde ve kaleminde mevzu korona virüs meselesi.

Çünkü mevzu önemli. İlgili ve yetkili makamlar gereken önlemleri ayrıntılı bir şekilde ele alarak kamuoyu ile paylaşıyorlar.
Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.

”Sorun küresel, mücadele ulusal”
denilerek, bu konuda da birlik ve beraberlik ruhu canlı tutulmak istenmiştir. Ancak siyasette bir değişiklik yok.

Ötekileştirme, kutuplaştırma tam gaz devam ediyor, yapılan olumlu eleştireler ve yorumlar ”fitne” olarak nitelendirilmekte.
Halkın seçtiği yerel yöneticiler arasında bile telekonferans sistemiyle ayrım yapılarak ulusal mücadele! yürütülmeye çalışılmaktadır.

Aslında yazı başlığı ”Yazı-Yorum”
değilde ”Korku-yorum” olması lazım. Çünkü bir çok insan korkuyor! Haksız da değiller! Hissedilen iklim bu maalesef. Bazan kendi kendime sormuyor değilim. ”Sen kimsin Davut Develi, paran yok, makamın yok, dokunulmazlığın yok” Gerçi yazdığım yazılarda da kayda değer bir şey yok!

Bazı köşe yazarlarına imrenmiyor değilim. Hayat hikâyeleri revaçta.
Belki böyle zamanlarda en güzel seçim bu olsa gerek. Ben bile ilgiyle ve heyecanla takip ediyorum. Kıssadan hisse yazılarından dolayı Dr. Uğur Ünaldı, Ziya Polat ve Nihat Türer dostlarımızı tebrik ediyorum. Adı sekiz olarak açıklanan Salbaş Haber Ajansı köşe yazarlarının bir çoğu yazı yazmaktan neden imtina ettiler bilmiyorum. Site yöneticisinden de bu konuda okuyucular adına açıklama bekliyorum.

Ebediyete irtihal etmiş tüm siyaset ve devlet adamlarımızla birlikte, fikirleri ve siyasi hayatıyla milletimizin teveccühünü kazanmış, Türk dünyasında haklı bir sevgi ve saygıyla yad edilen, ömrünü devlet ve millet yolunda mücadeleye vakfeden, MHP Kurucu Genel Başkanı merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş’i vefatının 23’üncü yılında rahmet ve minnetle anıyorum.

Kalın sağlıcakla efendim…

1,026 total views, 1 views today

Bir cevap yazın