Veli Andaç Durak’ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

Adana siyasetinin önemli isimlerinden Veli Andaç Durak’ın bir süredir yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

DYP’den 19 ve 20’nci dönem Adana milletvekilliği yapan Karaisalılı siyasetçi Andaç Durak’ın akciğerine domates kaçması sonucu hasteneye kaldırılmış ve bir süredir yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Durak, Adana Beden Terbiyesi Gençlik ve Spor Bölge Müdürü olarak kente önemli hizmetler sağlamış ve bir çok kişiye ekmek kapısı olmuştu.

‘BABAMIN DURUMU İYİ DEĞİL’

Konuyla ilgili muhabirimiz Güven Özgül’e konuşan Veli Andaç Durak’ın oğlu Mehmet Sertaç Durak, babasının yoğun bakımda olduğunu belirterek sağlık durumunun iyi olmadığını söyledi. Oğul Durak, “Babamın akciğerine domates kaçtığı belirtildi. Bir süredir yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Ancak sağlık durumu iyi değil. Bizlerde hastanede ona refakat ederek hep yanında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Dua ediyoruz sizlerde dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Durak, şunları kaydetti:

“Babam bana dediki beni hayatta tutan bizi sevenlerin duaları oğlum. Onlara teşekkürlerimi ilet ve not al hastaneden çıkınca saglıgilıma kavuşursam muhakkak aramam lazım. Teşekkürlerimi bizzat ben yapacağım dedi. Ne mutluki bize manevi servetin önemini bizlere birkez daha gösteren hemşehrilerimizden arayıp geçmiş olsun diyen tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. Bu kadar çok insanın sevgisini kazanmak dile kolay, bize bıraktığı en büyük serveti olan itibarıdır. Dürüst olabilmek, erdemli olabilmek insanlara faydalı bir nefer olarak yetiştirdiği içinde minnettarız”

1,216 total views, 1 views today

Bir cevap yazın