Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı: “Lider eleştirilmez, yargılanmaz”

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmaya devam ediyor.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik hakaret ve küfürlerin sınırları aştığını kaydeden Canlı, “Bilge liderimize sosyal medya üzerinden yapılan küfür ve hakaret paylaşımlarına bu can bu bedende olduğu müddetçe, gücüm yettiğince bedeli her ne olursa olsun ödemeye ve ödetmeye her daim hazırım” dedi.

Canlı, “Şahsıma her türlü hakaret küfür edilmiştir gıkımı çıkartmadım umrumda olmadı!!
Hiçbir siyasi partinin Genel Başkanına ya da herhangi bir Belediye başkanına küfür hakaret etmedim ettirmedim!!
Edenlere de yanlış yaptıklarını defalarca söyledim!!
Kuzu ile Kurt yan yana olsun, kimse kimseyi incitmesin, herkes işinde gücünde olsun, herkes kurumların düzenine nizamına kuralına uysun uymalıdır anlayışını her daim savundum savunacağım.. Devletin her kurumunda nizamdan düzenden çalışmaktan üretmekten yana oldum olacağım!!!
Devlet kurumlarında nizamı düzeni bozan hiç kimsenin yanında olmadım olmayacağım!!
Ancak; ”Sevgide serbestlik,saygıda mecburiyet vardır.” Hiç kimseden müsade alacak halimiz yoktur, hiç kimseye diyet borcumuz da yoktur, hiç kimseye eyvallahımız da olmayacaktır!! Bilge LİDER’imiz Devlet BAHÇELİ benim şerefimdir, başımın tacıdır. Eğer bunun adı “ÇAĞDIŞI’lık” ise ben ÇAĞDIŞI’yım!! Kimsenin Bilge LİDER’imize küfür etmeye, hakaret etmeye hakkı yoktur, eden her kim olursa olsun sonucuna katlanır!! Bilge LİDER’imiz Devlet BAHÇELİ Türk’ün töresidir, LİDER’in eli öpülür, LİDER’e sadakatle bağlı olunur, LİDER dosdoğru takip edilir, LİDER eleştirilmez, yargılanmaz, LİDER’in izinden milim şaşılmaz. Çünkü LİDER Töredir, Vatandır, Atadır, Beydir, Tarihtir, Gelenektir, Gelecektir.
Ben böyle düşünür böyle inanır böyle yaşarım” ifadelerini kullandı.

1,158 total views, 1 views today

Bir cevap yazın