TEMSA’dan öğrencilere tablet desteği

Güven ÖZGÜL/ADANA, (DHA)-

Temsa fabrikası ve çalışanlarının birlikte yürüttüğü “Hayal Ortakları” projesi kapsamında Adana’nın Çukurova ilçesi’nde Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu’ndaki online eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği verildi.

Temsa ve çalışanları adına tabletleri Öz Çelik İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sedat Aydın okulda düzenlenen sade bir törenle öğrencilere takdim etti.

Aydın, burada yaptığı açıklamada,
“Temsa fabrikası ve çalışanlarının birlikte yürütmüş olduğu “Hayal Ortakları” projesi kapsamında Salbaş’ta okuyan köy öğrencilerine tablet dağıtımı yaptık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve başarılı günlerde kullansınlar inşallah.” ifadelerini kullandı.

Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu Müdürü Ahmet Erol ise anlamlı yardımdan dolayı temsa yetkililerine teşekkür ederek, “Milli Egitim Bakanlığımızın verdiği tabletler dışında temsa yetkilileri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencimize tablet dağıtıldı. Öğrencilerimizin derslerine daha verimli çalışabilmeleri ve uzaktan eğitimi daha yakından takip edebilmeleri adına dağıtılan tabletler için okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.” dedi.

Tablet desteği alan 7’nci sınıf öğrencisi İrem Su Yıldız da artık bir tableti olduğu için derslere rahatlıkla katılabileceğini ifade ederek, “Akıllı telefonumuz olmadığı için online olarak yapılan derslere katılamıyordum. İntenet tanımlı sim kartı olan bir tablet sayesinde artık derslerimden geri kalmacağım. Destekleri için temsa yetkililerine çok teşekkür ederim.” dedi.

1,387 total views, 1 views today

Bir cevap yazın