Sorumlusunuz!

Kanunen ve şeran sorumlu olmayanlar belli.Ama siz sorumlusunuz kardeşim.Sosyal medyada paylaştığınız, Altına imza attığınız,beğeni ve yorum yaptığınız her şeyden sorumlusunuz kardeşim.

Memleketin kaderine hükmeden insanlara verdiğiniz destekten, olumlu ve olumsuz işlerin tümünden sorumlusunuz.
Ağzınızdan çıkan her sözden, hareketinizden, midenize giren her lokmadan sorumlusunuz.

Anlayacağınız aklınız başınızda ve iman etmişseniz iyilik yapmakla,iyiliği emretmekle, kendinizi ve yakınlarınızı kötülükten korumakla sorumlusunuz kardeşim.

Kısacası insan ne yaparsa kendi eliyle ve diliyle yapıyor. Bırakın siyaseti siyasetçi bildiklerimiz yapsın. Yakın zaman Türk siyaset tarihine baktığımızda hiçbir siyasetçi birbirinden hesap sormamış.Ama millet adına hep hesap soracağını söyleyerek gelmiş bugüne kadar.Yani devr-i
sabık.

Siyasetçinin siyasetçiyle kavgası seçmeni araç olarak kullanıp saltanatı elegeçirene kadardır. Seçilmişler arasında (alt kademede)pek fazla sürtüşme görülmez.Onların muhabbeti pek farklı.

Kavga, hep işi bozuklar arasında. Fanatizm denen hastalık bütün topluluklarda mevcut.Arge çalışması yapmadan,hatta ve hatta aklını dahi kullanmadan, kraldan fazla kralcı olmaya çalışan insanlarla dolu ortalık.
Suçu ve sevabı bilmeden yapan bir yapımız var maalesef.

Bugünlerde hangi siyasetçiyi dinlesem aklım karışıyor arkadaş.
Demekki zayıflık bende. Sorumlu olduğum halde sorgulama yapamıyorum anlaşılan.Ya tek bir kanaldan almam lazım haberleri. Yada at gözlüğü takmam gerek gözlerime. Şaka şaka.

Böyle olanlar yokmu aramızda. Hem de milyonlar. A kanal veya gazeteden başka alternatif arayanmı var kardeşim. Sokmuş başını kuma deve kuşu gibi ne görüyorsa o.Doğru o.Başka yok.Çünkü öyle istiyor üst akıl.Gerçek bu.Ama kabahat yine benim.Çünkü bende korkmaya başlıyorum. Şaka şaka buda şaka.Umuyorum ki önümüzdeki zamanda bir şeyler değişecek.

Karaisalı haber. net editörü sayın Vahit Şahin’in 03.05.2020 tarihli ”Hiç bir şey değişmeyecek” başlıklı yazısını okumanızı tavsiye ederim.

Basın emekçilerimizin özgür biçimde mesleklerini yapabilmeleri dileğiyle…

Tüm basın çalışanlarının Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlarım.
Ayrıca;
3 Mayıs Türkçülük günü ve mücadelesi kutlu olsun.

Selam ve dua ile sağlıcakla özgür kalın efendim.

1,147 total views, 1 views today

Bir cevap yazın