Sofuoğlu: “Müfteri iddiasını ispatlamakla mükelleftir”

Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda Çakallıspor’un başkanlığını yapan Sadık Sofuoğlu, ağabeyi Cemal Sofuoğlu üzerinden kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Salbaşspor’un eski teknik direktörü Mustafa Ünaldı ve Çalık Yapı Kaşobaspor’un başkanı Yiğit Ali Ibiş’in iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Başkan Sofuoğlu, “Abimin söylediğine göre; yapılan şikayet tamamen şahsidir. Ne turnuva ile, ne takımlar, ne yöneticiler ve oyuncular ile ilgisi yoktur. Sosyal medya üzerinde yapılan hakarete yönelik olarak kişisel hak ve adalet arayışının, tarafımla bağdaştırılması (dolduruşa getirme) traji komiktir. Müfteri iddiasını ispatlamakla mükelleftir” dedi.

Sofuoğlu, “Evet Ferudun Cemal Sofuoğlu abim olur. Başarıları ve çalışmalarıyla gurur duyarım. Lakin bu konunun benimle uzaktan yakından bir alakasının olmadığını daha önce söylememe rağmen, yine olur olmaz bir ithamla beni suçluyor vatandaş. Tabiatında var birilerini düşman ilan etmek, hedef göstermek, ötekileştirmek. Bu olayda da görüldüğü üzere direk beni hedef gösteriyor. Kişi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Nasıl doldurmuşum, nasıl şöyle yapmışım, böyle yapmışım. Nasıl git şikayet et demişim! Yine yorumlar bölümünde vatandaşın biri; milletin hesap, kitap, averaj bilemeyeceğini herkesi benim yönlendirdiğimi düşünüyor ve yine beni hedef gösteriyor. İddia ettiği olayın 3-3 beraberliğin kahramanları hala hayattadır. Kim kiminle nasıl maç kurmuş veya kurmamış, benim bunda payım nedir, açıklasınlar bende dahil herkes bilsin. Bir takıma, diğer takımı yen ben gruptan çıkayım demek şike değil, ama iki takımın berabere kalması şike. Bu da farklı bir bakış açısı. Ve son söz. Top sizde beyler… İddialarınızı ispatlayın.” ifadelerini kullandı.

1,982 total views, 1 views today

Bir cevap yazın