SIFIR BİR ERKEK KUAFÖRÜ HİZMETE GİRDİ

15 yaşında çırak ve kalfa olarak başladığı berberlik mesleğine 25 yaşında kendi iş yerini açarak hizmet vermeye başlayan Recep Aydın, yeni iş yerine herkesi beklediğini söyledi.

Salbaş’ta 10 yıldan bu yana berberlik mesleğini icra eden Recep Aydın (25), çıraklık ve kalfalık döneminin ardından şimdi de kendi iş yerini açtı. “Sıfır Bir” ismini verdiği iş yerine herkesi davet eden genç kuaför, “Saçlarınızı bize emanet edin, kafanız rahat olsun” dedi.

Genç girişimci 25 yaşında iş yeri açmanın mutluluğunu yaşadı. Salbaş dahil birçok yerde 10 yıldan bu yana erkek kuaförlüğü üzerinde çalışan Aydın, çıraklık ve kalfalık döneminin ardından ustalık eseri olarak Salbaş merkez camii yakınlarında bulunan mekanda dükkan açtı.

“SALBAŞLILARI KONFORLU KUAFÖRÜMÜZE BEKLİYORUZ”
Genç kuaför Çukurova’da saç stilleri konusunda fark oluşturacaklarını belirtti. Bütün Adanalıları kuaför salonunun rahatlığını tatmaya davet eden Aydın, “Usta olduktan ve kendimi iş yeri açmaya hazır hissettikten sonra ailem, yakınlarım ve dostlarımın destekleriyle bu dükkanı açmaya karar verdim. Bugünlere gelmemde ve üzerimde emeği olan ustalarıma teşekkür ederim. Bütün Salbaşlıları A’dan Z’ye her bir şeyin düşünüldüğü konforlu kuaförümüze bekliyoruz. Salbaşlıları güzel saç stilleri ile buluşturmaya hazırız. Salonumuzda bay-bayan saç kesimi, sakal tıraşı, manikür, pedikür, dik makas, boyama, saç şekillendirme gibi hizmetler vereceğiz” dedi.

1,689 total views, 1 views today

Bir cevap yazın