Seyhan Belediyesi Amatörlerin yüzünü güldürecek

Spor ve Sporcudan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Seyhan’ın yorulmak bilmeyen Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, ilçede faaliyet gösteren 36 amatör spor kulübü’ne, TFF giderleri ve ayni ihtiyaçlarında kullanılmak üzere mali yardımda bulunacaklarını söyledi.

Başkan Akay, “ Gençlik bizim için çok önemli. Geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek adına büyük fedekarlıkta bulunan yöneticilerimizi  ve hocalarımızı kutluyorum. Önemli bir misyon üstlenmekteler. Bizlerin de onlara imkanlar dahilinde destek olması gerekiyor” dedi.

Spor ve Sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz

Amatör Spor Kulüplerimizin,TFF giderleri ve Ayni ihtiyaçlarına katkı sağlayabilmek amacıyla mali yardımlarını gerçekleştireceklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,şunları söyledi, “Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.. Bunlardan bir tanesi de amatör spor kulüplerimize imkanlarımız dahilinde destek olmaktı. Tesislerimizin bakımlarını rutin olarak yapıyoruz.  Mali desteğimizide gerçekleştireceğiz.Her zaman spor ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kulüplerimize hayırlı olsun”

Kulüp temsilcileriyle biraraya gelecek

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir toplantı ile amatör spor kulüp temsilcileri ile biraraya gelerek sportif anlamda önemli mesajlar verecek.  Başkan Akay, kulüplerin sorunlarını da dinleyerek çözümü hakkında  fikir alışverişinde bulunacak.

1,001 total views, 1 views today

Bir cevap yazın