Selam olsun

Selam olsun Peygamberlere, sonuncusu Muhammed Aleyhisselam’a, Selam olsun aline, ashabına, Ömer’e, Ali’ye, Mushap Bin Umeyr’e, Selam olsun Büyük Hun İmparatoru Teoman’a, Selam olsun Malazgirt Kahramanı Alparslan’a, Selam olsun Bilecik’e, Söğüt’e, Bursa’da yatan Osman Gazi’ye, Selam olsun bir çağ açıp bir çağ kapatan Sultan Fatih’e, surlara bayrağı diken Ulubatlı’ya, Selam olsun Sultan Yavuz’a, Kanuni’ye, Abdul Hamit Han Hazretlerine, Selam olsun Mustafa Kemal Atatürk’e, Selam olsun Çanakkale’yi geçilmez yapan Seyit onbaşılara, kınalı kuzulara, Selam olsun Beşparmak Dağı’na tankı çıkarana, Gabar dağlarını düşmana dar edene, Selam olsun Filistin’e, Arakan’a, Doğu Türkistan’a, Selam olsun bu vatan için canını verenlere, Selam olsun bayrak inmez ezan dinmez diyenlere. Bir selam da siz değerli okuyucularımıza olsun. Allah’ın selamı, rahmeti Kainat dolusu kadar üzerlerinize olsun.

📌İnşallah dilimizin döndüğüne önce kendime, sonra da sizlere faydası olacağına inandığım her hafta bir sahabenin hayatından bahsetmek istiyorum. İnşallah muvaffak olurum.

📍SAHABE;
Sarsıntı içinde olanlara sabit dağlar, yolunu kaybedenlere yol bulduran nehirler, yönlerini yitirenlere yön gösteren yıldızlardır…

1,298 total views, 2 views today

“Selam olsun” üzerine 1 yorum.

  1. Sağlıklı ve huzurla yazılarının devamını diler zevkle okumaya devam edeceğim .

Bir cevap yazın