Salbaş’ta İYİ Parti’ye katılımlar sürüyor: 10 kadına parti rozeti takıldı

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Çukurova İlçe Teşkilatı, “Millet Bizi Çağırıyor” sloganıyla üye olacak vatandaşların kapısına kadar giderek partiye üye kazandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Azmi Daldaban’ın Salbaş’ta organize ettiği ve yaklaşık 50 kişinin İYİ Parti saflarına katıldığı törende, bu kez 10 kişiden oluşan ev hanımları, düzenlenen sade bir törenle İYİ Parti saflarına katıldı.

Burada üye olan kadınlara rozetini İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça ve parti yöneticileri taktı.

İYİ Parti saflarına katıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren kadınlar, Genel Başkan Meral Akşener’in de kendileri gibi mücadeleci bir kadın olduğu için İYİ Parti’yi tercih ettiklerini ifade ettiler.
Kadınlar burada yaptıkları ortak açıklamada, “İYİ Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Azmi Daldaban bey ve eşi bizlere gelerek partiye katılma davetinde bulundular. Bizde Meral Hanım’dan çok etkilendiğimiz için o davete icabet ettik. Çukurova İlçe Teşkilatı ve onun kadınları bizlere çok sıcak ve samimi davrandı. Bizde bundan sonra Salbaş’ta diğer kadınları partiye kazandırmak için üye çalışması yapacağız” diye konuştular.

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça ise, Salbaş’ta partiye katılımlardan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çukurova Belediye Bşk.Yard. Sn. Azime KOCACIK hanımefendi ile birlikte Salbaş Mahallemizde toplu üye katılımını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız irade beyanında bulunup; İYİPartiAilesi‘nin Çığ gibi büyümesine katkı sunmaya devam ediyorlar” ifadesinde bulundu.

1,011 total views, 1 views today

Bir cevap yazın