Salbaş’ta da ‘Koranavirüs’ önlemleri artıyor

Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının tespit edilmesinin ardından bu sabah Salbaş’ta önlem alan vatandaşların sayısının arttığı görüldü. Düne göre maske takan ve el dezenfektanı kullananların sayısındaki artış dikkat çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki hafta yaptığı basın toplantısında Türkiye’de ilk corona virüsü vakasının görüldüğünü duyurmuştu. Dün olduğu gibi bugün de sabah saatlerinde işe gitmek isteyen bazı vatandaşlar, önlemlerini alarak evden dışarı çıktı. Düne göre maske takan ve el dezenfektanı kullananların sayısının arttığı görüldü.

ÖNLEMLER ARTIYOR

Salbaş’ta esnaflık yapan Hayati Akgül de Corana Virüsü’nden dolayı maske ve eldiven takarak önlem aldığını söyleyerek, “Türkiye’de de salgın olduğunu söyledikleri için önlemimizi aldık. Hijyenik maske ve eldiven kullanarak cebimde de dezenfekte taşıyorum. Her türlü önlemi almakta fayda var” diye konuştu.

Salbaş’ta manavcılık yapan Akgül, “İşe gidip gelirken maske ve eldiven takarak önlem alıyorum. İş yerimize gelen müşterilerimizede dezenfekte uzatarak bu şekilde önlem alınmasını sağlıyorum. Başkalarının da bu şekilde önlem almasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

1,110 total views, 2 views today

Bir cevap yazın