Salbaşspor’da ‘turnuva’ gelişmesi

Geçtiğimiz günlerde Salbaşspor’lu yöneticilerin turnuvaya katılmama kararının ardından sitemizden yapılan “Salbaşspor sahip çıkılmayı bekliyor!” çağrısı sonuç verdi.

Geçtiğimiz sezon finale kadar yükselme başarısı gösteren turuncu siyahlı ekibe yeni sezon’da Asya Sürücü Kursu’nun sahibi Mustafa Yılmaz talip olduğunu açıkladı.

Yılmaz, Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, “Aslen Pirili köyündenim aslında bu yıl yine Pirili’yi çıkartacaktık. Play off derdimizde yoktu direk gruplarda mücadele edecektik ama Salbaşspor’un turnuvaya katılmama kararının ardından daha önce yıllardır Salbaş’ta yaşadığım için Salbaşspor’a sahip çıkmayı düşündüm. Salbaşımızın turnuvada olması ve temsili için elimi taşın altına koymak istiyorum. Garpuzcularla önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Ben bu işe talibim. Bu işin içinde olmak isteyen herkeslede oturum konuşmak isterim. Omuz omuza vererek, el birliğiyle Salbaş’ı hakettiği yere birlikte taşıyalım.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Salbaşspor’lu yöneticiler geçtiğimiz haftalarda olağanüstü toplanarak yeni sezon için bazı başlıkları masaya yatırıp, yol haritasını belirlemişti.
Bir hafta içerisinde 2 kez toplanan yöneticiler ilk toplantıda turnuvaya katılmaya sıcak bakmasına rağmen 2’nci toplantıda ise futbolcu yapılanmasındaki girişimlerde sporcuların yüksek ücret talep ederek turnuvada oynayabileceklerini söylemesi Salbaşspor’lu yöneticilere geri adım attırmıştı.

SALBAŞ HABER AJANSI ÇAĞRI YAPMIŞTI

“Geçtiğimiz sezon final maçına kadar Salbaş halkına büyük sevinçler yaşatarak unutulmayacak anıları hafızalara kazıyan Salbaşspor, şimdi sahip çıkılmayı bekliyor.” çağırısı yapılmıştı.

TURNUVA’DA SERİ BAŞI

Salbaşspor’un turnuvaya katılması durumunda geçtiğimiz sezon final oynadığı için direkt olarak gruplarda mücadele edecek ve kura çekimlerinde seri başı olarak yer alacak.

1,199 total views, 1 views today

Bir cevap yazın