Salbaşlılar ambulans istiyor

Geçtiğimiz günlerde Salbaş’ta yaşayan Ünal Dikmen (62), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesinin ardından Salbaşlılar ambulans talebinde bulundu.

112 sağlık ekiplerinin olay yerine gecikmesi nedeniyle erken müdahale olmamasından dert yanan Salbaşlılar, sağlık ocağında ambulans arabasının mutlak suretle olması gerektiğinin altını çizdi.

Ünal Dikmen’in taziyesine katılan MHP Genel Başkanı Baş Danışmanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Salbaşlılardan gelen bu talebi değerlendirmeye alacaklarını ifade etti.

Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı da konuyu iktidar partisinin Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’ye aktardı. Muhtar Işıklı, telefonla aradığı Zenbilci’ye Salbaş ve çevre köyler için bunun son derece önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşların haklı talebini dile getirdi.

Ünal Dikmen’in yakınları ise 112 sağlık ekiplerini aradıkları zaman diliminden yaklaşık 1 saat sonra olay yerine geldiğini iddia etti. Dikmen’in yakınları ambulans daha erken gelseydi hayatta kalma şansının yüksek olduğunu söyledi.

Salbaş ve Çevre köylerdeki vatandaşlarda herhangibir ani sağlık durumunda ambulansin çok geciktiğini ve Salbaş Sağlık Ocağı’na ambulans gelmesi için çağrıda bulundu.

1,096 total views, 1 views today

Bir cevap yazın