Salbaş-Yeni Mahalle’de yollar sil baştan

Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, Çukurova Belediyesi ile kordineli bir şekilde çalışarak mahallesini güzelleştirmeye devam ediyor.

Mahalle’nin farklı bölgelerinde eskiyen, veya diğer altyapı hizmetleri nedeniyle tahrip olmuş yollarda asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda son 3 ay içinde önemli sayılabilecek asfalt dökülerek bir çok eskiyen alan yenilendi.

Salbaş’ın en büyük mahallelerinden Yeni’de yol yapım ve bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni Mahalle Muhtarı Evren, vatandaşların talepleri doğrultusunda asfaltsız sokak bırakmamak için var gücüyle çalışıyor.

EN UFAK YOL SORUNU KALMAYACAK

Ulaşım alanında kesintisiz ve güvenli ulaşımı hedeflediklerini söyleyen Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, “Mahallemizin her bölgesinde, hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Çukurova Belediyesi Ekiplerimiz ile birlikte belirlenen programlar dahilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. Mahallemde en ufak bir yol sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

916 total views, 1 views today

Bir cevap yazın