Salbaş Ortaokulu’nda Tübitak Bilim Fuarı sergisi

ADANA’nın Çukurova ilçesinde, 15 projenin yer aldığı ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ sergisi açıldı.

Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu’nda TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi açıldı. Okulun proje labaratuvarında gerçekleşen ve okul Müdürü Ahmet Erol ile proje koordinatörü Rezzan Gizer’in yürüttüğü, 9 öğretmen rehberliğinde, 22 öğrenci ile toplamda 15 proje yer alıyor. Fuarda öğrenciler tarafından geliştirilen tasarım, inceleme, araştırma türünde projeler bulunuyor. Bilim fuarı sergisinin açılışına katılan misafirler, buradaki stantları gezerek öğrencilerin sunumlarını dinledi.

MÜDÜR EROL’DAN TEŞEKKÜR

Erol, burada yaptığı açıklamada projede görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, “Tübitak 4006 Bilim Fuarı etkinliğini organize eden başından sonuna kadar her türlü tedbirle titizlikle itina ile çalışan bir ekip anlayışı içerisinde görev bilinciyle sonuca ulaşan ve bugünde icra ettiğimiz bilim fuarımıza çok büyük emek ve katkı sağlayan 15 projede görev alan saygı değer öğretmenlerimi ve sevgili öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, tüm öğretmenlerim nezdinde sizleri bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Erol, “Tübitak bilim fuarının mimarı öğretmenlerim Gülşah Hanım, Funda Hanım, Nasibe Hanım, Abdullah Bey, Ayşe Hanım, Yasin Bey, Ali Bey, Mücahit Bey’e çok ama çok teşekkür ediyorum. Proje yürütücümüz Ebru Hanımı da ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

1,095 total views, 2 views today

Bir cevap yazın