Salbaş Kocatepe Mahallesi’ndeki çöp rezaletine vatandaşlardan tepki

Salbaş Kocatepe Mahallesi sakinlerinden Murat Güler, mahallesindeki çöp yığınlarının temizlenmemisine tepki göstererek, “Bütün dünya ve ülke koranavirüse karşı önlem alırken bu rezalet uzun süredir devam ediyor.” dedi.

Güler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bunun altında ne Muhtar’ı nede Belediye’yi hedef gösterme gibi bir niyetimin olmadığını, ama burdan sadece ben değil çoluk çocuk yaşlı herkesin geçtiğini hiç bir kişi kurum yada kuruluşun insan sağlığından daha önemli olmadığını belirtmek isterim. Yetkili kişilerden acil çözüm bekliyoruz” çağrısında bulundu.

BİR TEPKİ DE MUHTAR IŞIKLI’DAN

Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı’da Güler’in yaptığı paylaşımın altına yorum yaparak, “Tam 6 aydır çöp konteynırı istiyorum. Çukurova Belediyesi’nde de Seyhan Belediyesi’nde de yokmuş. Yüreğir Belediyesi’nden de istedik ordada yokmuş. 2 hafta önce Karataş Belediyesi’nden istedik onlarda önümüzdeki hafta gönderileceğini söyledi.
Ben o çöp yığınlarını geçen hafta kepçe ile temizlettim ama sanırım o sokakta bir hırsız var çöp konteynırı sürekli kayboluyor” dedi.

1,140 total views, 1 views today

Bir cevap yazın