Salbaş Haber Ajansı’na sponsor yağmuru

2015’den bu yana aktif olarak internet haberciliği yapan Salbaş Haber Ajansı’na destek yağmuru devam ediyor. Salbaş, Karaisalı ve Çukurova bölgesinde olup bitenlerin yer aldığı haber sitemiz yaklaşık 8 yıldan bu yana DHA Muhabiri Güven Özgül yönetiminde yayınlarını aralıksız olarak sürdürüyor. Daha önce fotoğraf makinesi almak için bir çok kesimden destek alan haber kanalımız bu kez de sitemizin yenilenmesi için önemli isimlerden destek gördü.

Bölgedeki bir çok olayı gazete ve televizyona yansıtan Muhabirimiz Güven Özgül, gün geçtikçe büyüyen ve markalaşan Salbaş Haber Ajansı’na destek olan herkese teşekkür etti.

Özgül, www.salbashaberajansi.com isimli internet bağlantısının yenilenmesine katkı sağlayan; Bozüyük Group sahipleri Semih Bozüyük ve Tufan Bozüyük’e Kocatepe Mahalle Muhtarı Osman Işıklı’ya ve her koşulda destek olan Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren’e Salbaşlı esnaf Yusuf Çelik’e, gençlerin genç destekçisi Maden Mühendisi Kadir Eroğlu’na, Karaisalı’da sağlık sektöründe hizmet veren ismini vermek istemeyen takipçimize, Sarıgül Ticaret’in ceousu Seyitcan Sarıgül’e, Traktör ustası Necati Ciylan’a, Turgay Işık Sürücü Kursu sahibi genç girişimci Turgay Işık’a, katkılarını eksik etmeyen Hüsamettin Yılmaz, Vahit Eroğlu, Soner Yıldız, Gürsel Işıklı, Özgür Özcan ve Yasin Gül’e teşekkür etti.

887 total views, 1 views today

Bir cevap yazın